Vrouwentocht 2018

Beste allemaal,

Bij deze willen we jou/je partner/of misschien weet je iemand anders, uitnodigingen voor de “Vrouwentocht 2018”

(wandeltocht voor vrouwen van alle leeftijden die van wandelen houden)

Misschien heb je er al wel eens iets over gehoord?

We hebben het huis van de NEM in Nijkerk voor één nachtje geboekt en we gaan een stoere (andere) route lopen van 15-20 km!

Wij gaan er vanuit dat deze afstand geen probleem voor je is :).
Het doel is om samen met andere vrouwen uit Aalsmeer en omgeving een stoere wandeling te maken, lol te hebben, elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. Tijdens een mooie en gezellige wandeling leren we elkaar en God een stukje beter kennen.

We vertrekken zaterdagochtend vroeg en komen in de loop van de zondagmiddag weer thuis.

Stuur deze gerust uitnodiging door want het is GEEN besloten groepje :).

Wij zouden het leuk vinden om met jou en anderen op pad te gaan!
Minimaal 15 deelneemsters en maximaal 28.

“Vrouwentocht 2018”, gezond en gezellig!
6+7 oktober 2018

Kosten 55 euro p/p

Omdat we tijdens de voorbereidingen al wel kosten maken

vragen we je bij inschrijving een aanbetaling te doen van 15 euro, betalingsinfo hiervoor volgt.

(De aanbetaling kunnen we je helaas NIET terugstorten/-geven bij een eventuele afmelding)

Mocht er toch een bedrag na de vrouwentocht overblijven, nadat alle kosten zijn betaald, dan zullen wij dat aan GAiN doneren, een mooie christelijke hulp-organisatie van vrijwilligers en onderdeel van AGAPE dat wereldwijd hulp biedt.

-----> Geef je snel op, liefst voor 1 augustus 2018 <-----

-----> meer info volgt later <------

Voel je vrij om even naar ons te bellen of te mailen als je nog vragen hebt!

Groetjes,
Linda Piet: 0297 345060 en
Ina van Willegen: 0297 343193 (

StadshotelOotmarsum

Seniorenmidweek naar het Stadshotel Ootmarsum in Ootmarsum

van maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018.

U bent (weer) van Harte Welkom om met ons mee te gaan!

We hebben een gevarieerd programma en natuurlijk vol pension.

‘s Morgens kunt u koffie drinken op het terras, of het historische stadscentrum inlopen met z’n oude gebouwen, galerietjes en winkeltjes.

‘s Middags gaan wij op pad om met de bus bezienswaardigheden te bekijken.

En in de avond hebben wij ook weer een leuk programma voor u.

Wij hopen er met elkaar een gezellige week van te maken!

De prijzen zijn;
voor een 1-persoonskamer€ 434,= p.p

een 2-persoonskamer, voor 1 persoon  € 459,= p.p.

een 2-persoonskamer, voor 2 personen  € 384,= p.p.

Voor meer informatie en opgave (uiterlijk voor 1 april 2018) kunt u terecht bij onderstaande personen.

Ada Mosselman 0297-325766
Klary Hooiveld  0297-328222
Ina Verheul  0297-325303
Marlene de Jong  0297-346690

Op Stap

wie

loopt

er mee

Wij nodigen je uit dit jaar om gezellig (een keer of meer) mee te lopen.

Wie? Vooer iedereen (man/vrouw, jong/oud) die zin heeft om anderen te ontmoeten tijdens een wandeling in het bor: gezellig en gezond.

Wanneer? Dit jaar elke eerst donderdag van de maand:
5 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli, 2 augustus, 6 september, 4 oktober 2018.

Tot 19.00 uur verzamelen op de parkeerplaats halverwege de Bosrandweg, tegenover de Rietwijkeroordweg, Aalsmeer.

We lopen met elkaar +/- 5 kwartier door het bos en sluiten af met gezamelijk koffie/thee bij de startlocatie.

Deelname is vrijblijvend, aan-/afmelden is niet nodig.
In principe gaat de wandeling bij elk weertype door. Bij onzeker weer en/of buienradar code rood, wordt er om 18.00 uur een app gestuurd of de wandeling wel of niet doorgaat.

Heb je vragen, interesse of wil je op de hoogte blijven van de wandelingen mail dan je 06-nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je (zonodig) kunnen app-en.

Weet je welkom en wandel gezellig mee!

Groetjes,  Anne Marie van Elswijk en Ina van Willegen.

Kerst Sing-a-long 2017 intiem en sfeervol

kerstsingalong 2017 Aalsmeer Vandaag ArjenVos 2  kerstsingalong 2017 Aalsmeer Vandaag ArjenVos

Reni en Elisa nov2017

Concert met Reni en Eilsa, Theo Griekspoor en de muziekteams.

Waarschijnlijk kunt u de gemeentedienst van dit jaar nog wel herinneren.
Te gast waren Reni en Elisa. Theo Griekspoor speelde op het orgel en ook enkele muziekteams deden mee.

Op zaterdagavond 18 november geven al deze muzikanten een concert in de Oosterkerk.

Overdag krijgen de muziekteams een workshop van Reni en Elisa waarbij ook het team van de nevendienst is betrokken.
Aan de orde komen o.a. het schrijven van arrangementen, werken met klankkleuren, opstelling en presentatie.
Bij deze bent u van harte uitgenodigd om dit concert mee te maken.
Het concert begint om 19.30 uur.

Meer informatie komt via de mededelingen, kerkblad, website, facebook en de krant.
As u vragen heeft horen we dat graag.

Mirjam en Simon.

Video van het Jeugdorkest van de Oosterkerk op 18 nobember 2017 of bekijk de foto's

GEMEENTEDAG | Oosterkerk | zondag 5 maart

Gemeentdag 2017 kerk

Meer foto's van de Gemeentedag staan hier

JUNIOR PRAMEN RACE 11 juni 2016 !

Door: Marien Kniep

jpr2016 team4 jpr2016 myrthekniep brambaardse 2