wieOp Stap

loopt

er mee

Wij nodigen je uit dit jaar om gezellig (een keer of meer) mee te lopen.

Wie? Vooer iedereen (man/vrouw, jong/oud) die zin heeft om anderen te ontmoeten tijdens een wandeling in het bor: gezellig en gezond.

Wanneer? Dit jaar elke eerste donderdag van de maand:
4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september 2019.

Tot 19.00 uur verzamelen op de parkeerplaats halverwege de Bosrandweg, tegenover de Rietwijkeroordweg, Aalsmeer.

We lopen met elkaar +/- 5 kwartier door het bos en sluiten af met gezamelijk koffie/thee bij de startlocatie.

Deelname is vrijblijvend, aan-/afmelden is niet nodig.
In principe gaat de wandeling bij elk weertype door. Bij onzeker weer en/of buienradar code rood, wordt er om 18.00 uur een app gestuurd of de wandeling wel of niet doorgaat.

Heb je vragen, interesse of wil je op de hoogte blijven van de wandelingen mail dan je 06-nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je (zonodig) kunnen app-en.

Weet je welkom en wandel gezellig mee!

Groetjes,  Anne Marie van Elswijk en Ina van Willegen.

Vrouwentocht 2018

StadshotelOotmarsum

Seniorenmidweek

Kerst Sing-a-long 2017 intiem en sfeervol

kerstsingalong 2017 Aalsmeer Vandaag ArjenVos 2  kerstsingalong 2017 Aalsmeer Vandaag ArjenVos

Reni en Elisa nov2017

Concert met Reni en Eilsa, Theo Griekspoor en de muziekteams.

Waarschijnlijk kunt u de gemeentedienst van dit jaar nog wel herinneren.
Te gast waren Reni en Elisa. Theo Griekspoor speelde op het orgel en ook enkele muziekteams deden mee.

Op zaterdagavond 18 november geven al deze muzikanten een concert in de Oosterkerk.

Overdag krijgen de muziekteams een workshop van Reni en Elisa waarbij ook het team van de nevendienst is betrokken.
Aan de orde komen o.a. het schrijven van arrangementen, werken met klankkleuren, opstelling en presentatie.
Bij deze bent u van harte uitgenodigd om dit concert mee te maken.
Het concert begint om 19.30 uur.

Meer informatie komt via de mededelingen, kerkblad, website, facebook en de krant.
As u vragen heeft horen we dat graag.

Mirjam en Simon.

Video van het Jeugdorkest van de Oosterkerk op 18 nobember 2017 of bekijk de foto's

GEMEENTEDAG | Oosterkerk | zondag 5 maart

Gemeentdag 2017 kerk

Meer foto's van de Gemeentedag staan hier

JUNIOR PRAMEN RACE 11 juni 2016 !

Door: Marien Kniep

jpr2016 team4 jpr2016 myrthekniep brambaardse 2