• OK Band (1)

MUZIKALE HIGH TEA 2017

high tea holy praises 20170205

HIGH TEA & HOLY PRAISES 2016

De High Tea en het concert vinden plaats in 't Anker van 15.00 tot ca. 17.00 uur.

OK HighTea2016

HIGH TEA & HOLY PRAISES 2015 | foto's

De Oosterkerk band verzorgt al weer heel wat jaren de begeleiding van samenzang in bijzondere diensten.
Vanaf 2013 gaat de band ook meedraaien met het aanleren van nieuwe muziek in de gemeente.
Door de jaren heen heeft de band een breed repertoire opgebouwd.
Naast veel nummers uit de opwekkingsbundel spelen we ook kinderopwekking, Youth for Christ bundel, Psalmen voor nu en diverse andere nummers waaronder een breed kerst repertoire.
De band bestaat uit een pianist, een keyboardspeler, gitaar en basgitaristen, drummer en drie zangers m/v/v.

De doelstelling van de Oosterkerk band is het begeleiden van samenzang zodat we God grootmaken in onze muziek en zang!

OKBand00001De samenstelling ziet er als volgt uit:

Drummer: Gerald Eigenhuis
Bassist: Dirk Baardse
Akoestische gitaar: Monique Geschiere
Keyboard: Marco Alderden
Pianiste: Mirjam Alderden
Zangers: Gerard Nooter
Zangeressen: Susan Jacobs, Patty Bosman.