KanselSmal

De kerkdiensten worden elke zondagmorgen om 10 uur  gehouden. Een aantal keer in 't jaar is er om 10 uur een gastendienst. Dit is een dienst speciaal voor belangstellenden. Na afloop van deze dienst is er koffiedrinken in het Anker.
Voor nauwkeurige informatie over de diensten en begintijden verwijzen we u naar het kerkblad of de kalender op deze site.

Voor de jeugd zijn jaarlijks een aantal eigen bijeenkomsten.

Vijf keer per jaar wordt er ‘s morgens het Heilig Avondmaal en in een aantal gevallen ‘s avonds de Dankzegging gevierd.

Tijdens de kerkdienst ligt het accent op het Woord van God, de bijbel, en de uitleg hiervan. De liederen, de  muzikale begeleiding en andere activiteiten zijn ten dienste van de verkondiging. De uitvoering van de diensten zijn wisselend; de ochtenddienst is meestal een “gewone” dienst waarin het orgel en de organist voor de muzikale begeleiding zorgen. Tijdens themadiensten wordt de begeleiding mede verzorgd
door de Oké band en andere muziekbands.

Met hoogtijdagen zoals Kerst, Pasen en Pinksteren wordt er een koor of  andere begeleiding uitgenodigd.

Voor meer informatie kunt u zich inverbinding stellen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je/bent u op zoek naar God? Kom eens naar de kerk. Kun je niet naar de kerk komen, dan kun je ook zoeken op internet.
Kijk maar eens op de website www.vragenovergeloven.nl of www.gelovenindekerk.nl

We wensen u/je Gods zegen toe en hopelijk tot ziens!