Kennismaken met het christelijk geloof, de kerk en met mensen uit uw omgeving. Dat kan in de Kerk-Inn diensten die gehouden worden in de Oosterkerk.

De Kerk-Inn voor het seizoen 2018-2019 hebben het thema:  DANKBAAR HART

dankbaarhartkopiekopie

De data van de Kerk-Inn zijn :

• 7 oktober 2018  | Dhr. P. Naaktgeboren, Woudenberg
  • 16 december 2018 | Ds. M.J. Zandbergen
  • 17 februari 2018 | Ds. M.J. Zandbergen
  • 19 mei 2018 | Ds. M.J. Zandbergen

Kerk-Inn zijn laagdrempelige kerkdiensten waarin we proberen toegankelijk en herkenbaar te zijn.

Laagdrempelig wil zeggen dat de diensten eenvoudig van inhoud zijn zodat ze ook goed te volgen zijn voor hen die niet zo vaak een kerkdienst bezoeken.

Toegankelijk voor een nieuwe bezoeker en voor u/jou die meer regelmatig onze diensten bezoeken.

In deze diensten wordt de muziek verzorgd door wisselende bands en zingen we veelal eigentijdse liederen.
Alle diensten binnen een seizoen hebben een jaarthema, maar dit wordt per dienst op een eigen manier ingevuld,
zodat ook de eenmalige bezoeker zich welkom kan voelen. Het thema van een dienst wordt meestal verduidelijkt met drama, film, e.d.

Herkenbaar, we proberen in de Kerk-Inn niet al te zeer af te wijken van onze wekelijkse diensten.

Na elke dienst is er koffiedrinken.
Dan is het mogelijk om kennis te maken met andere bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee
en als u dat wilt na te praten over wat u vond van de dienst.
De diensten beginnen zondags om 10.00 uur. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er kinderopvang tijdens de dienst.
Voor de kids van 4 t/m 14 jaar is er zo u wilt een kinderprogramma.

U bent van harte welkom!

Heb jij/hebt u vragen/zoekt u contact: tel. 0297-321636 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je op zoek naar God? Kom eens naar de kerk .
Kun je niet naar de kerk komen, dan kun je ook op internet je zoektocht starten.
Kijk maar eens op de website www.vragenovergeloven.nl of www.gelovenindekerk.nl