Kerkradio (telefoon)

De kerkradio is bedoeld voor diegenen die aan huis gebonden zijn maar toch de kerkdienst willen meemaken op hetzelfde tijdstip als waarop de kerkdienst gehouden wordt. Per maand wisselend ontvangt men op de zondagmorgen de kerkdiensten vanuit wijk Dorp, Oost of Open Hof Kerk en op zondagavond vanuit de kerk waar op dat moment de kerkdienst gehouden wordt. De kerkradioaansluiting wordt gerealiseerd door de KPN en de ontvangst is via de radio of via een luidspeaker. De aansluitkosten zijn € 89,-  en maandelijks een bedrag van € 17,-.

Ook is het mogelijk via de pagina beluisteren op deze website de dienst te volgen, later te horen of te downloaden.

Alternatieven zijn de video-opname of DVD. Deze kan men echter pas op een later tijdstip, dus na de kerkdienst, bekijken en beluisteren.

Indien u iets wilt weten over de kerktelefoon neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Diensten bekijken via Video of DVD

137Elke zondagochtend wordt er een video en DVD gemaakt van de dienst. De video en DVD zijn voor zieken en oudere leden die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ook is het mogelijk om een video of DVD te laten maken van een trouwdienst of andere diensten die in de Oosterkerk plaats vinden.

De opnames in de kerk worden gemaakt door een groepje enthousiaste jongeren en de opnames worden door even enthousiaste ouderen elke week bij hen die dit op prijs stellen aan huis bezorgd en weer opgehaald.

Het doel van deze opname is dat de mensen die deze video of DVD thuis zien en horen net als de kerkgangers het evangelie horen en mee kunnen zingen en bidden en dat de band met de gemeente behouden blijft.

De video en DVD van de kerkdienst zijn gratis maar u mag altijd wat offeren. Iedereen kan ook een band of DVD kopen. Van de opbrengst worden weer nieuwe videobanden en DVD's aangeschaft.

Contactpersoon: de heer J. v.d. Kolk tel. 0297-328618

Geluid en Beeld tijdens de dienst

027De geluidsinstallatie heeft veel mogelijkheden en wordt bediend en verzorgd door Sjoerd Baardse en zijn team. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beamer waarop voor, tijdens en na de dienst visueel de liturgie en andere presentaties worden gegeven, wordt bediend en verzorgd door het Beamer-team.