Kinder- en tienernevendienst :

Zondag 25 augustus 2019

Hallo meisjes, jongens én tieners,

De zomervakantie is voorbij en op school gaan jullie allemaal in je nieuwe groep of klas beginnen. Veel plezier en succes komend schooljaar!

De kinder- en tienernevendienst gaat weer in drie groepen draaien na het vakantierooster.

Mariëlle heeft zin om weer met de tieners van groep 3 te beginnen; de tieners van klas 1 t/m 3 van de middelbare school zijn zondag van harte welkom!

Voor groep 1 (basisschoolleeftijd groep 1 t/m 5) en groep 2 (basisschoolleeftijd groep 6 t/m 8) gaat het zondag over een tekst uit het Lucas-evangelie.
Jezus vertelt daarin voorbeeldverhalen over wie God is en hoe hij naar mensen kijkt, en hoe mensen daarop kunnen reageren.
Op deze zondag staat Lucas 15:1-7 centraal: het voorbeeld van het schaap dat zoek is.

Komen jullie allemaal luisteren en meedoen?

Groetjes van Jorie, Marjatta,, Irma, Nanouk en Mariëlle

Kerstviering Kindernevendienst 2016 | Foto's.

Kerst Oosterkerk 12Kerst Oosterkerk 13

met dank voor de foto's aan Jaap Maars

Kindermoment Paasdienst.

Hieronder jullie uitvoering in de Paasdienst:

Nevendienst gaat lammetjes kijken.

Wilt u meegenieten, klik hier voor de foto's in het fotoalbum en hieronder of hier naar een filmpje.

Kindernevendienst Special: PALMPASEN

Groepssamenstellingen bij de kindernevendienst.

Groep 1 in de Bakboordzaal: kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool

Groep 2 in de grote zaal: kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool

Groep 3 op het podium in de grote zaal:  jongeren van klas 1 en 2 van de middelbare school

Speciaal voor de tienerkring

Op zondag 10 maart is het vernieuwde jeugdhonk geopend.Na twee maanden opruimen, schilderen en inrichten is het jeugdhonk klaar.

Onderstaande foto's geven een indruk van het resultaat.

Jeugdhonk20001Jeugdhonk10001