WEEK VAN GEBED  20-27 JANUARI 2019

WvG2019

Van zondag 20 januari t/m zondag 27 januari 2019 wordt weer de landelijke Week van Gebed gehouden met deze keer als thema ‘Recht voor ogen’. Ook in Aalsmeer en Kudelstaart wordt hieraan deelgenomen. Zeven kerken organiseren met elkaar het programma.
Elke avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.
Er zal met elkaar gebeden worden voor ons dorp, onze gezinnen, de jeugd, ons land en de wereld.

Het programma is als volgt:

Zondag 20 januari

Locatie de Dorpskerk, Kanaalstraat 12, Aalsmeer

Maandag 21 januari

Locatie de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug

Dinsdag 22 januari

Locatie de Alphakerk Amstelland, Dorpshuis, Kudelstaartseweg 239, Kudelstaart

Woensdag 23 januari

Locatie de CGK Lijnbaankerk, Lijnbaan 5, Aalsmeer
Avond met speciale aandacht voor de ‘jeugd van vroeger en van nu’

Donderdag 24 januari

Locatie SOW Kudelstaart, Spilstraat 5, Kudelstaart
Deze avond wordt samen met de Aalsmeerse Cama Gemeente georganiseerd

Vrijdag 25 januari

Locatie de Oosterkerk, Oosteinderweg 269, Aalsmeer
Avond met veel ruimte voor dankgebeden

Lees verder: Week van Gebed 2019
of lees op: Aalsmeer over Hoop

gebedskring20140824

De gebedskring komt  iedere woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur in het jeugdhonk bij 't Anker bijeen. Deze staat onder de verantwoording van de kerkenraad. De oorsprong is gelegen in enkele bijbelgedeelten, waarin de gemeente bij elkaar komt om te bidden voor noden of problemen in de gemeente.
De onderwerpen waarvoor gebed gewenst is worden kort besproken en vervolgens wordt hiervoor gebeden.

Iedereen uit de gemeente kan er aan mee doen en mag voor anderen of zichzelf voorbede vragen.

Contactpersoon voor de gebedskring is Monique Geschiere, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OnderwegNaarPasen2016 1

NachtvanGebed2015WeekvanGebed2015StopperWeekvanGebed2014NachtvanGebed20140613