Wat is Aalsmeer over Hoop?

Aalsmeer over Hoop is een samenwerkingsverband tussen 6 verschillende kerkgenootschappen in Aalsmeer en Kudelstaart die de handen ineenslaan om een gezamenlijk missie vorm te geven.

Missie Aalsmeer over Hoop

Wij zijn geraakt door de liefde van Jezus en hebben ontdekt dat hij Hoop biedt in deze gebroken wereld. Daarom willen wij dit hoorbaar en zichtbaar maken in Aalsmeer.

Welke kerken nemen deel aan Aalsmeer over Hoop?

Aalsmeerse CAMA Gemeente
Alphakerk Amstelland
Dorpskerk
Levend Evangelie Gemeente
Lijnbaankerk
Oosterkerk.

Werkgebied Aalsmeer over Hoop

Aalsmeer over Hoop richt zich met haar projecten en activiteiten met name op iedereen in de plaatsen Aalsmeer en Kudelstaart.

Meer informatie over de projecten en activiteiten van Aalsmeer over Hoop:

www.aalsmeeroverhoop.nl

Namens Aalsmeer over Hoop, wijk Oost: Marjo van Leeuwen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) / Monique Geschiere ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Zie ook hier het verslag van het Kerstdiner van AOH op maandag 18 december 2017 op Aalsmeer Vandaag.