Belijdeniscatechisatie?

Heb jij/hebt u wel eens nagedacht over belijdenis doen. Belijdeniscatechisatie is een periode van geloofsverdieping. We staan stil bij geloven in de Drie-enige God en wat geloven betekent voor je dagelijks leven. We spreken samen over geloven en oefenen de geloofspraktijk van gebed, Bijbellezen, getuigen, gaven van de Geest, verantwoordelijkheid voor de gemeente, medemens en schepping.

De belijdeniscatechisatie is een plek om te groeien in je relatie met God, verdieping te zoeken, je mening te vormen. Ook een plek waar we kijken naar' lastige punten van het geloof, waar vragen gesteld mogen worden, waar je aanvechting en trouw een plek krijgen.

Mocht je nog niet weten of je aan het eind belijdenis wilt doen, dan kun je toch meedoen met de belijdeniscatechisatie. Aan het eind staan we stil bij de vraag waarom iemand belijdenis zou willen doen en wat dit betekent voor je leven.

Diverse mensen hebben aangegeven belijdeniscatechisatie te willen volgen. De belijdeniscatechisatie wil ik plannen op de dinsdagavonden 2, 9, 16, 23 april, 7, 14, 21, 28 mei, 4, 11 juni. Om 18.30 uur gaan we samen eten en daarna gaan we aan de slag met vragen en thema's over God en geloof. Er is volop ruimte om je eigen vragen en ideeën in te brengen. Deze avonden helpen om meer zicht te krijgen op je eigen geloof en te groeien in je dagelijks leven met God en je naaste. Mooi om dit samen te doen.
De Belijdenisdienst is op zondag 23 juni 2019.

Iets voor jou of u? Belijdeniscatechisatie is niet aan leeftijd gebonden. Sommigen zijn er nooit aan toegekomen om belijdenis te doen. Zoek je verdieping in je geloof? Wil je (opnieuw) nadenken over de vraag of belijdenis doen iets voor jou/u is? Wil je meer hierover weten?

Bel of mail me.

Een hartelijke groet, ds. Menno Zandbergen
(06 12 889 809) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

Kalender - Belijdeniscatechisatie

Geen evenementen