Logo Heart4Children

Videoverslag van Bert en Rob van hun reis naar Oeganda:

De Stichting Heart4children is een christelijke welzijnsorganisatie, die zich bezighoudt met een project in Oeganda. Het belangrijkste doel is om een gezonde, positieve, christelijke omgeving te creëren, waar jonge weeskinderen een veilig thuis vinden. In het dagelijkse leven komt dat neer op voedsel, onderdak, kleding en een goede christelijke opvoeding. Dit kan worden samengevat als een christelijke kostschool. Dit wordt mogelijk gemaakt door christelijke partners in Europa. De Hervormde gemeente Aalsmeer is daar één van.

 

In Oeganda wonen Cor en Grace Koelewijn en zij hebben vlakbij Kampala een kinderdorp gerealiseerd. Daar zijn allerlei scholen gebouwd en een internaat voor de weeskinderen. Wij ondersteunen daar 6 kinderen met onze financiële bijdrage. Daardoor genieten ze een goede opleiding, zodat deze kinderen een betere toekomst zullen hebben.

 

De organisatie heeft plannen om op meerdere plekken van deze kinderdorpen te realiseren, waar de weeskinderen in Oeganda opgevangen kunnen worden.

 

http://nl.heart4children.org/over-ons/